انتقال صندوق اضطراری بایننس به USDC

Binance Emergency Fund Transfered to USDC

پس از مدت ها انتظار انتقال صندوق اضطراری بایننس به USDC به شکل کامل انجام شد.

مطالعه اخبار بلاکچین در بلاکچین نیوزپیچر

انتقال صندوق اضطراری بایننس

صندوق اضطراری بایننس که پیش از این یک میلیارد دلار ارزش دارد و دارایی‌هایش را به صورت بیت‌کوین، تتر، تتر یو‌اس‌دی و بایننس کوین نگهداری می‌کرد، اکنون به طور کامل به دلار دیجیتال یو‌اس‌دی کوین (USDC) تبدیل شده است.

بزرگترین صرافی ارز دیجیتال جهان، بایننس، در تاریخ ۱۸ آوریل اعلام کرد که صندوق دارایی امن برای کاربران (SAFU) را به طور کامل به استیبل‌کوین USDC از شرکت سیرکل تبدیل کرده است. این مقدار USDC اکنون معادل ۳ درصد از کل حجم در گردش این استیبل‌کوین است. بایننس دلیل این انتقال را به طور واضح بیان نکرده است، اما اعلام کرده است که «ما در حال استفاده از یک استیبل‌کوین قابل اعتماد، بررسی ، تایید شده و شفاف برای SAFU هستیم» که باعث افزایش قابلیت اطمینان آن شده و تضمین می‌کند که همیشه ارزش آن روی یک میلیارد دلار باقی بماند.

پیشنهاد مطالعه : آربیتراژ مثلثی چیست؟

صندوق دارایی امن SAFU

صندوق دارایی امن (SAFU) یک صندوق بیمه‌ی اضطراری است که در سال ۲۰۱۸ برای محافظت از کاربران بایننس در شرایط حاد مانند هک شدن صرافی تاسیس شد. در چنین شرایطی، کاربران می‌توانند برای جبران ضررهای پیش‌بینی نشده، از این صندوق خسارت خود را دریافت کنند.

بر اساس اطلاعات وبسایت اتراسکن، کیف پول SAFU در تاریخ ۱۸ آوریل، در ساعت ۰۲:۳۵ به وقت جهانی، تراکنشی نزدیک به ۸۰۰ میلیون USDC را روی این شبکه منتقل کرده است که کارمزد تراکنش آن تنها ۱.۸۸ دلار بوده است.

پیشنهاد مطالعه : صرافی Biswap چیست؟

افزایش پشتوانه صدونق دارایی امن SAFU

همچنین به عنوان بخشی از فرآیند ایجاد پشنتوانه صندوق امن، انتقال ۱.۳۶ میلیون بایننس کوین به ارزش تقریبی ۷۵۴ میلیون دلار و انتقال ۱۶,۲۷۷ بیت‌کوین نیز صورت گرفته است.

اکنون این صندوق بیمه‌ی یک میلیارد دلاری بایننس، حدود ۳ درصد از کل حجم عرضه استیبل‌کوین USDC شرکت سیرکل را تشکیل می‌دهد که ارزشی معادل ۳۲.۶ میلیارد دلار دارد.

این دومین باری است که این صندوق طی یک سال گذشته، دارایی‌های خود را تبدیل می‌کند. در مارس ۲۰۲۳، بایننس اعلام کرد که دارایی‌های BUSD خود را در SAFU با تتر (USDT) و تتر یو‌اس‌دی (TUSD) جایگزین کرده است. دلیل این اقدام در آن زمان، فشارهای نظارتی بر BUSD یعنی پکسوس بود که اعلام کرده بود ایجاد این استیبل‌کوین تحت پشتوانه صرافی را متوقف می‌کند.

پیشنهاد مطالعه : دلار بایننس یا ارز دیجیتال BUSD چیست؟

تتر استیبل کوین اصلی بازار کریپتو

بر اساس داده‌های وبسایت کوین‌گکو، تتر همچنان با حجم در گردش بی‌سابقه‌ی ۱۰۸ میلیارد دلاری، استیبل‌کوین غالب بازار با سهم ۶۹ درصدی از بازار باقی مانده است.

استیبل‌کوین USDC شرکت سیرکل با افزایش ۳۳ درصدی حجم عرضه خود از دسامبر گذشته، در جایگاه دومین استیبل‌کوین بزرگ بازار کریپتو قرار دارد و سهم بازاری معادل ۲۰ درصد را به خود اختصاص داده است.

Leave a Reply

Your email address will not be published.